Боронячи Маріуполь загинула молода сім’я азовців
Україна

Боронячи Маріуполь загинула молода сім’я азовців

16 травня 2022, 12:34
0
-1
Сподобалось?
-1

Вчора в Україні відзначали День сім’ї. Заступник командира полку Нацгвардії «Азов» Святослав Паламар до цієї дати розповів історію молодої сім’ї азовців, котрі загинули під час оборони Маріуполя, у колонці для «Української правди».

Віталій та Алла Тарани обоє з Красногорівки, що на Донеччині. У Маріуполь переїхали у 2014 році. Алла у мирному житті працювала перукарем, робила манікюри. І хотіла, щоби усе навколо було красиво. Була душею компанії, у неї все в руках горіло. Віталик завжди переживав за інших більше, ніж за себе. Мав чудовий голос і дуже класно співав.

У Маріуполі вони волонтерами. У полку «Азов» були майже від початку його створення. Працювали на кухні. А потім оформилися вже на службу: Алла – діловодом, Віталій – начальником фінансів. В одному з боїв отримав поранення, але в госпіталь не пішов. Залишився зі своїм підрозділом. Зрештою Алла і Віталій одружилися в «Азові». У Маріуполі у них народився син.

Тарани до останнього були разом і пішли один за одним. Спочатку Віталій. Він загинув 15 квітня. Алла стала вдовою. А потім 8 травня російська авіабомба вбила і її. Малюк залишився повним сиротою.

«Ми дружили. Аллочка хрещена мого сина. Двоє Героїв померло. Не стало цілої родини. І я нічого не міг зробити. І це історія лише про одну родину. Але ви маєте зрозуміти, що тут йдуть у засвіти цілими сім’ями. У міжнародний день сім’ї. Згадайте про Аллу та Віталія, коли будете думати про свої родини та обіймати своїх коханих. Згадайте про те, що ці молоді і красиві люди зараз гинуть, захищаючи нашу землю», – написав Святослав Паламар.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися