Рашисти за добу вбили 13 людей та зруйнували понад 60 будинків на Луганщині
Україна

Рашисти за добу вбили 13 людей та зруйнували понад 60 будинків на Луганщині

20 травня 2022, 10:37
0
-1
Сподобалось?
-1

Внаслідок обстрілів російських окупантів за добу у Луганській області загинуло 13 людей. 12 загиблих в Сєвєродонецьку, ще один – у Гірській громаді.

Про це у своєму Telegram повідомляє голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Росіяни наступають на Лисичанськ і Сєвєродонецьк, в обласному центрі 12 загиблих, по Луганщині понад 60 зруйнованих будинків... За день в нас 12 загиблих в Сєвєродонецьку, ще один – у Гірській громаді", - зазначив він.

За словами Гайдая, внаслідок обстрілів вигорають цілі вулиці. "Руйнуються й вигорають будинки. Подекуди цілими вулицями, як от у Нирковому – п’ять житлових господарств поспіль. У Золотому – шість, у Врубівці – три, ще три – в Рубіжному. Неможливо порахувати пошкодження у Тошківці, де тривають бойові дії", - написав очільник області.

Водночас Гайдай наголосив, що окупаційні війська не змогли взяти штурмом Сєвєродонецьк, зазнали втрат в особовому складі та відступили. Втім, наслідки наступу жителі міста відчули: загиблі та поранені люди, зруйновані щонайменше п'ять багатоповерхівок, додав Гайдай.

За його словами, не краща ситуація й у Лисичанську та містах, що розташовані поблизу Сєвєродонецька. Так, в Лисичанську обстрілами пошкоджено 12 будинків, в Новодружеську – 14, в Привіллі – 17", - сказав голова ОВА.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися