Росіяни уже у центрі Сєвєродонецька і закріпилися на Зміїному
Україна

Росіяни уже у центрі Сєвєродонецька і закріпилися на Зміїному

1 червня 2022, 09:33
0
-1
Сподобалось?
-1

Окупаційні війська зосередилися на наступальних діях на Донбасі.

За повідомленням Генштабу ЗСУ, на Донецькому напрямку підрозділи агресора, за підтримки авіації, здійснюють вогневе ураження вздовж лінії зіткнення із мінометів, ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню. Ворог відремонтував залізничний міст у районі населеного пункту Куп’янськ для відновлення логістичного постачання залізничною гілкою Куп’янськ-Лиман. На Лиманському напрямку ворог посилив підрозділи та перегрупував їх. За підтримки вертольотів Ка-52, веде наступ у напрямку Лиман-Старий Караван.

На Сєверодонецькому напрямку агресор вів штурмові дії у північних, південних та східних районах міста Сєверодонецьк, окремими підрозділами досяг успіху, закріплюється у центрі міста.

Також невтішні новини надходять від ОК «Південь». Після запеклий боїв росіяни змогли закріпитися на острові Зміїний. Розташування ворогом на ньому зенітних ракетно-гарматних комплексів, реактивних систем залпового вогню, в тому числі модернізованих, та станцій радіоелектронної боротьби свідчить про намір захистити від нашого ураження свої кораблі та про загрозу застосування озброєння по узбережжю Одещини.

Українські військові проводять контрнасупальні дії на Херсонщині та Харківщині, де мають певні успіхи.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися