У Луцьку підбили підсумки конкурсу православної журналістики
Україна

У Луцьку підбили підсумки конкурсу православної журналістики

6 червня 2022, 15:25
0
0
Сподобалось?
0

У кафедральному Свято-Троїцькому соборі Православної церкви України 6 червня відбулося богослужіння з нагоди Дня журналіста. Помолилися за здоров’я живих представників професії та згадали померлих працівників ЗМІ.
Богослужіння очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Він наголосив на особливому значенні роботи журналістів у цей найважчий для України час і закликав задавати позитивний тон у публікаціях, щоб підтримати моральний дух простих українців та військових. «Вірю, що попереду у нас буде велике свято Перемоги. Після війни в України є два шляхи – жити добре або дуже добре», – наголосив митрополит Михаїл.

Після молебню підбили підсумки конкурсу православної журналістики, який другий рік поспіль проводить Волинська єпархія ПЦУ. Лауреатам конкурсу вручили цінні подарунки. Журналістка «Вісника+К» Наталія Кравчук здобула перемогу одразу у двох номінаціях.

Після святкової служби журналісти поклали квіти до меморіальних дощок колишніх редакторів газети "Волинь" Полікарпа Шафети та Степана Сачука.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися