Підліток врятував Київ від наступу величезної колони росіян
Україна

Підліток врятував Київ від наступу величезної колони росіян

10 червня 2022, 16:43
1
-1
Сподобалось?
-1

Це історія про 15-ти річного Андрія Покрасу. В кінці лютого, коли колони техніки рашистів рухалися в бік Києва по Житомирській трасі, до Андрія звернулися військові. Вони попросили його використати свій дрон і спробувати отримати GPS-координати російської колони.

Про це розповідають на сторінці Тероборони ЗСУ у «Фейсбуці».

«Він був єдиним, хто мав досвід роботи з безпілотниками у цій місцевості. Він справжній герой, герой України», – розповів Юрій Касьянов, командир підрозділу безпілотної розвідки ЗСУ.

Андрій зізнався, що йому було дуже страшно спостерігати за окупантами за допомогою дрона. Однак він не хотів, щоб рашисти захопили Київ, тому допоміг військовим.

Військові надали інформацію, де приблизно може бути російська колона. Завданням хлопця було знайти точні координати і передати їх назад. Це була одна з найбільших колон, яка рухалася по Житомирській дорозі, а знайти її вдалося тому, що одна з вантажівок довго не вимикала фари. В результаті окупантів знищили поблизу Березівки, приблизно за 40 кілометрів на захід від Києва.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Володимир
    Володимир

    "Вiсник Луцьк", ви розумiете що робите?!? Навiщо пишете справжнi iм'я та прiзвище хлопчика, виставляючи дитину небезпецi нападу та помсти зi сторони про-руських елементiв?!?

    12 червня 2022, 17:07
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися