Україна завершила перше коло Ліги націй на першому місці
Україна

Україна завершила перше коло Ліги націй на першому місці

15 червня 2022, 00:55
0
1
Сподобалось?
1

Збірна України з футболу завершила літню сесію матчів у груповому турнірі Ліги націй домашнім матчем з Ірландією. Поєдинок відбувся у на стадіоні ЛКС у Лодзі.

Україна Ірландія – 1:1

Голи: 0:1 – Коллінз (31), 1:1 – Довбик (47)

Україна: Різник, Миколенко, Матвієнко (Попов, 72), Забарний, Караваєв, Зінченко, Сидорчук, Маліновський (Мудрик, 28), Шапаренко, Ярмоленко – к, Довбик (Сікан, 73).

Ірландія: Келлехер, О’Ші, Леніхан, Каллен, Парротт (Огбене, 80), МакКлін – к, Коллінз, Браун, Моламбі (Гендрік, 67), Найт (Гуріхан, 67), Хоган (Робінсон, 56).

На відміну від зустрічі у першому турі у в Ірландії цей матч не можна занести в актив нашої національної команди. Команда Олександра Петракова мала надзвичайно щільний графік за останні кілька тижнів і, схоже вже видохлася. Натомість ірландці були дуже заряджені на боротьбу, діяли практично на рівних з нашими футболістами й цілком логічно вийшли вперед у першому таймі. Гол став наслідком помилки класних індивідуальних дій Коллінза, котрий перехопив м’яч після необережного пасу Ярмоленка, проскочив немов на мопеді повз цілу групу українців та шведою «обкрутив» Різника.

Відігралася команда Петракова одразу після перерви. Ярмоленко, отримавши пас з глибини, чудово розібрався на своєму фланзі і покотив м’яча вздовж лінії воріт на дальній кут воротарського майданчика, де чатував Довбик. Нашому форварду потрібно було тільки підставити ногу.

На жаль, запалу українцям на довго не вистачило. Другий тайм вийшов валідольним. Але суперники згаяли усі свої шанси, тож рахунок залишився рівним.

У паралельному матчі Шотландія на виїзді розгромила Вірменію – 4:1.

Після першого кола групового турніру Ліги націй збірна України очолює групу В1, маючи в активі 7 очок, 6 очок і друге місце у Шотландії. Матчі другого кола відбудуться у вересні. Тоді ж наша збірна двічі зіграє з шотландцями.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися