Микола Тищенко «озброїв» тероборонівців бронежилетамии, які не витримують ножа (відео)
Україна

Микола Тищенко «озброїв» тероборонівців бронежилетамии, які не витримують ножа (відео)

17 червня 2022, 10:09
1
-1
Сподобалось?
-1

На початку квітня друг Андрія Єрмака та нардеп від «Слуги народу» Микола Тищенко пафосно вручив теробороні Святошинського району Києва (з цього округу він потрапив у парламент) кілька бронежилетів. Він навіть прозвітував про це у своєму пості від 2 квітня: «Передали їжу та броніки наших захисникам. Ці броніки моя дружина та помічниці буквально привезли в Україну на собі. Чим доказали – наші жінки найпотужніші в світі». Мова йшла про 3 бронежилети та два мішки картоплі.

Але виявилось, що бронежилети ні від чого не захищають. Вони 1983 року виробництва і мають лише перший або другий клас захисту, які максимум мали б захистити від пістолетної кулі. Але від старості м’яка частина захисного шару розсипалася й не здатна витримати навіть ніж. Залізна ж пластина ледь витримує постріл з пістолета Макарова.

У ситуації розбиралося «Слідство.Інфо».

Коли бійці звернулись до Тищенка, аби розібратись в ситуації – він, як справжній «слуга народу» заблокував їхні телефони та аккаунти у соцмережах. Журналістам нардеп спочатку сказав, що бронежилети перевіряли, потім передумав, і розповів, що просто отримав їх на свій фонд і передав. А згодом просто почав звинувачувати журналістів у брехні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Володимир
    Володимир

    Таки "слугам" потрібен господар з бітою в руках! Сам в черговий раз зганьбився, дружину в дурні пошив та імя Єрмака змусив пригадати .... Що далі?

    17 червня 2022, 12:01
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися