Голову фракції Луцької міської «відзначили» в армії за вживання алкоголю
Україна

Голову фракції Луцької міської «відзначили» в армії за вживання алкоголю

17 червня 2022, 14:34
0
-1
Сподобалось?
-1

Обранець Луцької громади зганьбився в ЗСУ. Голова фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» в Луцькій міській раді Микола Федік потрапив на дошку ганьби за вживання спиртного. У нього – «почесне» третє місце із результатом 2,53 проміле.

Про це Центр журналістських розслідувань «Сила правди» дізнався із власних джерел.

Дошку виставили на території військової частини батальйону Луцької тероборони.

Автор матеріалу Костянтин Яворський дослідив, що спочатку Микола Федік лідирував, адже першим встановив рекорд із кількості спиртного ще 24 квітня. Вже 5 травня цього року його результат перебив старший за званням колега – у нього 2,61 проміле. А 12 травня визначили поки остаточного лідера. Цей боєць розбавив свою кров на 2,87 проміле.

Вже другу каденцію Микола Федік очолює постійну комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

До повномасштабного вторгнення Росії в Україну Микола Федік відвідував майже всі сесійні засідання Луцькради. 4 березня цього року Микола Федік написав пост в соцмережах, де пообіцяв «тиснути кнопки» вже в ЗСУ. Проте натиснути кнопку на телефоні і прокоментувати цю ситуацію «Силі правди» поки не зміг. У редакції запевняють, що готові опублікувати позицію депутата, якщо він знайде можливість її висловити.

До слова, 4 березня Миклда Федік був відсутній на сесії. А вже 5 березня голосував онлайн. У наступних пленарних засіданнях вже участі не брав.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися