На Волині судили цукеркового грабіжника з Херсонщини
Україна

На Волині судили цукеркового грабіжника з Херсонщини

6 липня 2022, 16:33
0
0
Сподобалось?
0

Волинянин виніс з магазину підставку з «Чупа–Чупсами» і постав перед судом за грабіж.

Про це пише Конкурент з посиланням на вирок Ратнівського районного суду Волинської області.

До відповідальності притягнули уродженця села Козачі Лагери, що на Херсонщині, за злочин, який він скоїв у магазині «Козацькі забави» у Ратному 18 листопада 2018 року, вирок винесли 30 червня 2022 року в селищі Ратне.

Чоловік виніс із магазину 53 льодяники разом з підставкою, завдавши збитків на 215,44 гривні.

У суді він своєї провини не визнав, пояснивши, що у той день посварився з продавчинею, яка, за його словами, грубо його обслуговувала. Він придбав пиво, «Тік Так» та «Чупа-Чупс». Однак, скільки саме «Чупа-Чупсів» просив у продавчині – не пам'ятає, тож вирішив забрати усі разом із підставкою продавчині «на зло». Також намагався переконати суд, що не чув, що продавчиня вимагала у нього розрахуватися за льодяники.

Майже відразу його затримала поліція, однак, після кількох годин перебування у відділку його відпустили і він прийшов до магазину вибачатися. Тоді, за словами обвинуваченого, про викрадені цукерки не йшлося.

Продавчиня ж пояснила, що конфлікт виник через те, що покупця обурила вартість пива та драже. Тому він взяв з прилавка підставку зі смоктунцями й виніс її з магазину, сказавши, що «так буде чесно». Жінка викликала спочатку охорону, а коли та не приїхала – поліцію. Повідомила, що чоловік вкрав 300 цукерок, та пізніше виявилося, що їх було 53.

Власниця магазину у суді повідомила, що через тиждень після події у магазині провели ревізію, яка виявила недостачу 500 гривень. Свідки, які були у час вчинення злочину у магазині, підтвердили, що обвинувачений дійсно відкрито виніс підставку із цукерками, не дивлячись на зауваження продавчині. Дослідивши всі обставини справи, суд визнав чоловіка винним у скоєні грабежу та призначив покарання у вигляді одного місяця арешту.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися