Щасливі наречені Аліна та Володимир до нападу росії
Україна

Наречена бійця «Азову» втратила дитину через сильні переживання

9 липня 2022, 13:02
0
1
Сподобалось?
1

Минулого тижня Україна повернула 144 полонених військових. З них –  95 захисників «Азовсталі». Це бійці, які мають важкі поранення. Серед звільнених – киянин Володимир Дейнека. Усі місяці війни і полону його чекала наречена Аліна.

Історію їхнього кохання Аліна розповіла, коли Володимир був у полоні. Вона родом з Маріуполя. Познайомилися у лютому 2021 року по Інтернету. На той момент Володимир уже півтора року служив у полку «Азов». А взагалі в армії він з 20 літ. Молоді люди дуже швидко відчули, що хочуть бути разом.

– Із самого початку я дала зрозуміти, що мені потрібна сімейна людина. Виявилося, що Вова теж шукав серйозних стосунків. Він дуже спокійний і врівноважений. Уявляєте, ми за два роки жодного разу не посварилися. А ще Вова не курить і не п’є. З ним я дізналася, як це – коли тебе так сильно люблять. Він завжди після роботи біг додому, був поруч, – розповідала Аліна журналістам.

1 грудня 2021 року Володимир зробив дівчині пропозицію, і вони почали готуватися до весілля, яке запланували на квітень. Купили обручки, сукню для Аліни, а нареченому встигли придбати лише сорочку та туфлі. Зробили ремонт у квартирі. Їхньому щастю не було меж, коли Аліна дізналася, що носить під серцем малюка.

– У перший день вторгнення Вова мені написав: «Я тебе дуже люблю. І розумію, що, найімовірніше, не повернуся», – зі сльозами згадує молода жінка.

До 19 березня Аліна ще інколи списувалася з коханим у соцмережах. Від того дня почалися місяці невідомості. Через сильні переживання у квітні вона втратила дитину. Зізналася, що тоді їй не хотілося жити. За вікнами літали снаряди, а дівчина жодного разу навіть у підвал не спустилася. Жила без світла та газу, воду набирала у колодязі, а їжею з нею ділилися українські військові. Аліна залишалася у Маріуполі до останнього та евакуювалася звідти 12 травня, коли Маріуполь фактично вже опинився у руках росіян. Поїхала до рідних Володі у Київ. На той момент вона уже знала, що її нареченого тяжко поранили і 17 травня евакуювали з «Азовсталі» до окупованого Новоазовська. Аліна вирішила йти до РАЦСу, щоб їх розписали дистанційно. Однак тепер у цьому немає потреби – 29 червня стало відомо, що Володимира звільнили. Тепер весілля відбудеться точно, як тільки він одужає.

Марта ДИМИДІВСЬКА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися