Проскурка і причастя стали людським серцем і кров’ю
Україна

Проскурка і причастя стали людським серцем і кров’ю

17 липня 2022, 14:54
0
0
Сподобалось?
0

Провідні науковці світу досі не можуть пояснити дива Господні. Наприклад, як причастя і проскурка, які Церква називає кров’ю і тілом Христовим, можуть й справді стати людським тілом і кров’ю?! Неймовірно, але вчені, дослідивши ці дива, які сталися у різних храмах світу, зробили вражаючий висновок. Освячений хліб перетворився на частинку серцевого м’яза, а вино – на кров з гемоглобіном і ДНК!

Вино стало кров’ю четвертої групи, яка була в Ісуса

У 1970 році в італійському місті Ланчано у храмі під час освячення хліб і вино дивним чином перетворилися на щось незрозуміле. Як же здивувалися італійці, коли науковці оприлюднили свій висновок. Гостія (проскурка) стала серцевою тканиною, яка містить вени та нервові волокна, а церковне вино – людською кров’ю четвертої групи! Таку мав Ісус Христос – це підтверджено аналізом Туринської плащаниці, де є відбитки ран Спасителя.

18 серпня 1996 року у Буенос-Айресі в Аргентині священник поклав освячену гостію у дарохранильницю з водою. Наступного дня цей шматочок хліба перетворився на щось подібне до тіла з кров’ю. Закривавлена гостія не змінювала свій вигляд впродовж трьох років! Про чудо повідомили кардиналу Хорхе Бергольо (майбутньому Папі Франциску). Зразок проскурки відправили для аналізу у США, де науковці були вражені: це була частинка серцевого м’яза, який перебував у запальному стані і містив велику кількість білих кров’яних клітин. А це вказує на те, що серце було живим у ту мить, коли брали зразок з гостії! Воно перебувало під таким великим стресом, наче його власника сильно били в груди. Неймовірно, але подібне диво сталося і у польському місті Легніца на Різдво у 2013 році. Там освячену гостію, яка валялася на підлозі, теж поклали у контейнер з водою. Науковці засвідчили те ж саме, що й дослідники аргентинського дива: тканина мала схожість із серцевим м’язом зі змінами, що часто виникають після агонії!

Подібне чудо з освяченою гостією, яка пролила кров, сталося у Мексиці 21 жовтня 2006 року. Наукове дослідження зафіксувало, що червона рідина відповідає крові четвертої групи, містить гемоглобін і ДНК людського походження. Більше того, через чотири роки після дива науковці зафіксували присутність свіжої крові! І у своєму висновку заявили: «Це явище не має природного пояснення».

В Уїздцях криваві струмені били з плитки

Неймовірне диво, яке не можна пояснити, сталося і на Рівненщині у 2004 році – за тисячі кілометрів від тих католицьких храмів, де причастя і проскурки перетворилися на кров і тіло людське. У селі Уїздці Млинівського району у літній кухні  з підлоги несподівано фонтанами стала бити кров. І таких кривавих струменів перелякані господарі нарахували аж одинадцять! Про цей приголомшливий факт «Вісник+К» тоді писав.

– Кров била у різних місцях висотою по коліна! І не з кутків плитки чи швів, а з центру. Десь хвилин зо двадцять, – згадував дід Петро. – А як тільки жінка побігла до сусідів, то й перестало дзюркотіти.

Щоб інші побачили диво, жінка не витирала ні підлогу, ні двері, ні одвірок зі слідами крові, ні балії, де стікали бурі цівки. Односельчани, які бачили це чудо, охали та хрестилися. Бо у таке чудо повірити тяжко. Рушник, яким витирали дивну кров, діти занесли в лабораторію з проханням зробити аналіз незрозумілих плям. Спеціалісти провели дослідження і підтвердили, що це дійсно людська кров. Де вона взялася з-під підлоги? Ніхто тоді пояснити не зміг. Млинівські міліціонери мали намір зірвати плитку, але не довбали. Дід Петро запевняв, що сам заливав цемент до тридцяти сантиметрів під підлогу, а тому там нічого не могло бути. Священники, які у літній кухні відслужили службу Божу, пояснили це все так: може, на місці обійстя колись пролилася чиясь кров і не відслужено за упокій або це знак для родини, застереження від чогось.

Більше такого дива у хаті не було, ніхто біля того місця не зцілився.

Юлія ШЕВЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися