Голова Луганської ОВА назвав Безуглу ідіоткою
Україна

Голова Луганської ОВА назвав Безуглу ідіоткою

26 липня 2022, 10:09
0
1
Сподобалось?
1

Голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай під час інтервʼю «Громадському» різко розкритикував нардепку від «Слуги народу» Марʼяну Безуглу, яку Офіс президента відправив «наглядати» за фронтом на Луганщині.

«Для мене незрозуміло, що ця особа робить на лінії фронту чи в зоні бойових дій, хто вона така, які вона має повноваження. Вона взагалі несповна розуму», – заявив Гайдай.

Пан Сергій розповів, що Безугла пропонувала йому вантажівками депортувати 15 тисяч людей з Лисичанська, а після її візиту до поліцейського відділку його накрила ворожа артилерія.

«Приїжджає якась несповна розуму особа, яка постійно кричить, що «все пропало» і нічого не підготовлено до оборони. То в мене до неї запитання. Вона в якому комітеті? Оборони? Тоді скажи мені, будь ласка, пані народний неадекват, якого біса ти кажеш про те, що щось не підготовлено, якщо ти перебуваєш у комітеті, який якраз контролює оборону? Чому ж ти не підготувала? Ми, обласна адміністрація, не готуємо оборону – ми допомагаємо її готувати», – обурився Гайдай.

Також голова Луганської ОВА зреагував на заяву Безуглої про те, що він погано координує роботу, бо нібито, не перебуває  на території Луганщини.

«Боже мій, ну я не можу коментувати ідіотку. Вона, напевно, хвора людина взагалі. Нумо так. Відкрийте мій фейсбук і перегляньте з 24 лютого. Ви там побачите прямі ефіри безпосередньо з Сєвєра, Лісіка. Що треба ще? На околиці міста, аби було знак видно? На даху дев’ятиповерхового будинку, аби було всю панораму видно? З лікарні Сєвєродонецька, з лікарні Лисичанська? Я не буду, як Безугла. Вона приїхала в поліцейський відділок, із кимось листувалася, декілька дзвінків зробила, потім цей поліцейський відділок накрило повністю артилерією. Його зруйнувало. Слава Богу, що всі живі, тільки вона втекла за день до того. Те, що я був на місці, знають усі», – каже Сергій Гайдай.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися