10 тисяч ноутбуків від уряду Франції отримають українські медики
Україна

10 тисяч ноутбуків від уряду Франції отримають українські медики

26 липня 2022, 12:28
0
1
Сподобалось?
1

За сприяння МОЗ та Міністерства цифрової трансформації українські медики отримають 10 тисяч ноутбуків. Техніка закуплена французьким Міністерством економіки, фінансів, промислового та цифрового суверенітету на прохання української влади.

Сучасні функціональні пристрої уже в дорозі до закладів охорони здоров’я та допомагатимуть лікарям у щоденній роботі.

Повідомили в Міністерстві та Комітеті цифрової трансформації України.

«Ми прагнемо, щоб українські медики не тільки володіли цифровими навичками, але й мали відповідне технічне забезпечення для повноцінної реалізації своєї роботи. Ініціатива, завдяки якій медики отримають 10 000 ноутбуків, зробить їх щоденну роботу ефективнішою, а також полегшить взаємодію із пацієнтами в онлайн-режимі», — заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.

«Ще до початку війни ми сформували для себе важливу ціль — надати доступ лікарням до усіх новітніх технологій та можливості впевнено користуватися ними. Зробити так, щоб у кожного лікаря був власний персональний комп’ютер, швидкісний інтернет та ще більше можливостей для надання якісних і доступних медичних послуг. Це також і про депаперизацію медичної сфери та про нові цифрові інструменти. Як допомога на цьому шляху — 10 тисяч ноутбуків від французького Уряду», — зазначає заступниця міністра охорони здоров’я з питань цифрового розвитку Марія Карчевич.

Нагадаємо, гуманітарна допомога регулярно надходить від офіційного Парижа. Французи розуміють, що нині Європа утверджується в Україні. Передусім цінностями життя та свободи.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися