Як отримати допомогу у випадку сексуального насильства внаслідок війни
Україна

Як отримати допомогу у випадку сексуального насильства внаслідок війни

26 липня 2022, 17:53
0
0
Сподобалось?
0

В Україні працює онлайн-платформа з надання безоплатної спеціалізованої психотерапевтичної підтримки
Під час війни сексуальне насильство є грубим порушенням міжнародного гуманітарного права. Аби пережити травматичний досвід, постраждалим від насильства потрібна кваліфікована допомога, повідомляють на ZAXID.NET.
У травні в Україні запрацювала онлайн-платформа з надання безоплатної спеціалізованої психотерапевтичної підтримки особам, які зазнали насильства, пов’язаного з війною (зокрема, й сексуального). Фахівчині та фахівці платформи «Аврора» надають професійну допомогу онлайн і телефоном потерпілим із будь-якого регіону України, включно з окупованими територіями, місцями ведення бойових дій, а також тим, хто нині закордоном.

Сьогодні на платформі «Аврора» працюють 6 кваліфікованих психотерапевток/-тів. Звернутися по допомогу й обрати фахівця, з яким буде комфортно працювати, можна незалежно від віку й статі.

«Наша команда багатопрофільна, і це великий плюс. Інколи ми направляємо постраждалих до інших фахівців/-чинь щодо тих потреб, які людина могла навіть не усвідомлювати», – розповідає психотерапевтка платформи Марина Сириця.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися