Як дізнатися, чи отримаєте виплати від міжнародних організацій
Україна

Як дізнатися, чи отримаєте виплати від міжнародних організацій

13 серпня 2022, 16:22
0
1
Сподобалось?
1

В останній місяць багато українців, особливо пенсіонерів, стояли у чергах до банків, щоб оформити картки та залишити заявку на допомогу від міжнародних організацій через спеціальну соціальну платформу «єДопомога». Щоб дізнатися, що сталося із вашою заявкою, знову у чергах стояти не потрібно. Пояснюємо, як це зробити. 

Зайти за допомогою смартфона чи комп’ютера на платформу «єДопомога» (достатньо ввести це слово у Google). Якщо не можете цього зробити самі, попросіть дітей, внуків, сусідів. Далі обрати «Виплати від міжнародних організацій». Потім натиснути кнопку «Перевірити статус заявки». Вас попросять ввести свої дані (номер телефону, паспорта чи ідентифікаційного коду). 

Якщо на екрані ви побачили «Заявка не знайдена», то вам просто не вдалося надіслати дані через «єДопомогу».

Статус «Заяву прийнято» означає, що вона є у переліку тих, які успішно надійшли до Єдиної інформаційної системи соціальної сфери Мінсоцполітики. Коли одна з міжнародних організацій звернеться щодо виплати вашій категорії громадян, ваші дані їй передадуть.

Якщо ви побачите статуси «Виплата членам вашої сім’ї уже відбулась від Всесвітня продовольча програма ООН» або «Виплата членам вашої сім’ї вже відбулась від Товариство Червоного Хреста України» – це означає, що хтось з вашої родини, кого ви вказали у заявці, уже отримав відповідну виплату.

Статуси «Інша Заявка члена вашої сім’ї знаходиться в очікуванні на виплату від міжнародної організації RED ROSE CDS LIMITED» або «Інша Заявка члена вашої сім’ї знаходиться в очікуванні на виплату від міжнародної організації Управління верховного комісара ООН у справах біженців» означають, що ваші дані вже є у реєстрах на допомогу від міжнародних організацій. Статус «Ваша заявка у процесі верифікації» – тобто вона передана до Єдиної інформаційної системи соціальної сфери Мінсоцполітики, і наразі подані вами дані перевіряють. «Ваша заявка успішно верифікована» – ваші дані уже перевірили та підтвердили.

Якщо ви побачите «Ваша заявка не пройшла верифікацію» – значить, вказані вами статуси не відповідають наявній інформації Мінсоцполітики. У такому випадку зверніться до органів соціального захисту для уточнення даних. Після цього ви зможете повторно подати заявку.

«Ваша заявка містить помилки» – під час заповнення ви допустилися помилок. Вам потрібно перевірити її і відправити повторно. «Заявка знаходиться в очікуванні на виплату від міжнародних організацій» – вона вже успішно пройшла усі етапи верифікації і незабаром буде передана міжнародним організаціям.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися