У Луцьку відбулася акція на підтримку оборонців «Азовсталі» (фото)
Україна

У Луцьку відбулася акція на підтримку оборонців «Азовсталі» (фото)

12 серпня 2022, 16:36
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку пройшла мирна акція на підтримку полонених захисників «Азовсталі». Рідні українських військових, яких у травні вивели із «Азовсталі» на підконтрольну Росії територію, та просто небайдужі лучани вийшли на Театральну площу.

Про це пише «Конкурент».

Учасників акції не злякала навіть потужна злива. Вони тримали у руках плакати зі світлинами «азовців». Деякі фото були із сімейних архівів. «Він – не терорист, а люблячий тато і дідусь», «Росія – країна-терорист», «Поверніть їх додому» писало на численних плакатах.

Під час акції показали виставу. Спершу шматками вугілля на площі написали «Оленівка». Згодом цей напис встелили квітами. Пізніше вийшли кати із символічними «Z» на обличчях. Вони м’ясорубками перемелювали міжнародне право разом із м’ясом, обливали аркуші з правом кров’ю і всіляко знущалися над документами. Зрештою, за сюжетом вистави, світло перемогло темряву, і люди, які об’єдналися, врятували з полону дівчину.

Аби так сталося і в реальному житті, дружини, сестри і доньки військових закликали всіх українців не мовчати. Вони кажуть, нам потрібно постійно нагадувати світові про війну в Україні. Українці повинні визволити з полону захисників «Азовсталі». Важливо поширювати у соціальних мережах меседжі із закликом звільнити полонених, додаючи до них хештеги #azov, #SaveAzov та #russianterrorism.

Так у тих, хто жертвував життям заради нас, з’явиться шанс повернутися додому.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися