Росіяни закидали ракетами Харків: багато загиблих і поранених
Україна

Росіяни закидали ракетами Харків: багато загиблих і поранених

18 серпня 2022, 10:21
0
-1
Сподобалось?
-1

Минула ніч стала однією з найтрагічніших для Харківщини за увесь час війни. Протягом ночі росіяни завдавали масованих ракетних ударів по Харкову. Під ударом російських терористів знову опинилися мирні спальні райони з цивільними людьми. Загинули щонайменше 11 людей і майже 40 отримали поранення.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Близько 21:30 російська ракета, імовірно «Іскандер», влучила у триповерховий житловий будинок в Салтівському районі. Будівля майже повністю зруйнована. За останніми даними, під завалами загинули 7 людей, 17 – поранені, в тому числі 11-річна дитина.

Близько 4:30 ранку ворог здійснив пуски ще 8 ракет з російського Бєлгорода в напрямку Харківщини. Зафіксовані влучання ракет в Холодногірському та Салтівському районах Харкова. Пошкоджені будівлі, обʼєкти інфраструктури, почалися пожежі.

У Слобідському районі одна з ракет влучила в 4-поверхове приміщення гуртожитку. Будівля частково зруйнована. Станом на зараз 2 людини загинули, 18 – отримали поранення, в тому числі 2 дитини.

Остаточні наслідки цих влучань ще встановлюються. На місцях працюють усі спеціальні служби.

Також сьогодні близько 4 ранку ворог завдав ракетного удару по місту Красноград. Зруйновані житлові будинки, більше 10 будинків пошкоджено. 2 мирні людини загинули, 2 – отримали поранення, серед них дитина 12 років. Інформація оновлюється.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися