Корбан погрожує путіну єврейським прокляттям
Україна

Корбан погрожує путіну єврейським прокляттям

21 серпня 2022, 19:24
0
0
Сподобалось?
0

Голова штабу територіальної оборони Дніпра Геннадій Корбан попередив путіна, що прокляне його старовинним єврейським прокляттям «Пульса де-нура». Тому що російські війська бомбили Дніпро, внаслідок чого загинули невинні люди. Що ж це за прокляття?

Молитва з чорними свічками на цвинтарі

«Пульса де-нура» означає «удар вогнем» або «вогняні різки». Згідно з іудейськими віруваннями, це прокляття полягає у покаранні людини на духовному рівні, яке протягом року призводить до смерті «жертви». Йому немає рівних за силою і роблять це у крайньому випадку – коли всі інші методи вже випробувані.

Цим старовинним єврейським прокляттям звертаються до суду Божественної справедливості. Якщо хтось хоче когось проклясти, то бере на себе велику відповідальність. Адже якщо «жертва» невинна (вона не становить жодної небезпеки єврейському народу і не чинила жодних гріхів), покарання падає на того, хто викликав цей суд гніву.  Проклятого необхідно заздалегідь попередити – таким чином він матиме час покаятися за свої гріхи і виправити помилки.

Смертельний обряд відбувається арамейською мовою при запалених чорних свічках у стінах синагоги чи на цвинтарі. Молитву вимовляють десять дорослих чоловіків. Девʼять з них мають одягнутися у чорні шати, а один – у білі. Останні слова вимовляються рівно опівночі. Під час молитви викликають Всевишнього, щоб він вчинив суд і над тим, хто його викликав, і над тим, хто накликає прокляття. Вважається, що потім у світ спускається Ангел смерті, який вбиває одного з двох, хто виявився більш великим грішником перед Богом.

Рід Кеннеді прокляли євреї?

Відомо кілька випадків, коли прокляття «Пульса де-нура» подіяло беззаперечно. Кабалісти вважають, що саме після цього обряду помер сталін, революціонер Троцький, а також два прем’єри-міністри Ізраїлю.

Сталін був одним з найзнаменитіших антисемітів в історії. Дехто вважає, що тирана прокляли цим старовинним прокляттям. Але оскільки сталін євреєм не був, то, очевидно, рабинам якось вдалося оминути це правило.

«Пульса де-нури» зазнали також премʼєр-міністри Ізраїлю Іцхак Рабін у 1995-му та Аріель Шарон у 2005-му. Через місяць після накладення прокляття Рабіна застрелив іудей-екстреміст. А Шарон через пів року після ритуалу впав у кому і помер.

Подейкують, що таким чином вбили 35-го президента США Джона Кеннеді. Ба більше, деякі джерела стверджують, що «Пульса де-нурою» прокляли весь рід Кеннеді за те, що він відмовив прийняти кілька суден з євреями, які втікали з фашистської Німеччини. Тоді рабини прокляли всю сімʼю Кеннеді-старшого. Першим на війні загинув його син Джо, потім Джон та Роберт. Нещастя і смерть переслідують сімʼю Кеннеді кілька десятиліть.

У 2010 році археолог Ехуд Нецер знайшов могилу царя Ірода. Дослідникц рабини погрожували прокляттям, щоб не розкривав стародавню могилу. Але він не послухав. Незабаром після цього археолог сперся на дерев'яний парапет і розбився, впавши з висоти.

Помста путіну за Дніпро

Про це страшне прокляття Корбан уже попередив путіна, який вірить у шаманство та інші містичні речі. «Дніпро вважається батьківщиною любавічного ребе. Місто під охороною небес. Путін, ще раз удариш по Дніпру, отримаєш у відповідь ПУЛЬСА ДЕ-НУРА!», – зазначив Геннадій Корбан. Він це написав після того, як російські війська обстріляли Дніпро. Загинули троє людей і 15 поранено. Люди живцем згоріли у своїх машинах. Якби системи ППО не збили чотири з шести ракет, наслідки могли бути набагато страшнішими.

Припускають, що прокляття не подіє на путіна, бо він не є євреєм. Але відомо, як у 1953 році Любавічний Ребе провів у Нью-Йорку обряд «Пульса де-нура» за участю великої кількості хасидів, а через два дні у сталіна стався інсульт.

Юлія ШЕВЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися