Щасливі батьки з дітками
Україна

У батьків-військових народилася трійня синів

27 серпня 2022, 15:31
0
0
Сподобалось?
0

Одразу трьома дітками поповнилася сім’я військовослужбовців з Одеси. Хлопчики народилися в один день з головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним. Батьки не сумніваються, що і діти оберуть військовий фах.

Тетяна та Юрій мріяли про гарне весілля. Пам’ятну дату призначили на 26 лютого, однак у плани втрутилася війна. Таня вже знала, що під серцем носить одразу трьох діток. Медики радили їй дуже берегтися, більше часу проводити вдома, відпочивати. Та вона й не думала лишати служби.

– Я вибрала цей шлях у 17 років. Й у мене ніколи не було вагань. Війна – значить, тим більше потрібна моя допомога, – каже Тетяна.

Те, що малюки з’явилися на світ саме в день народження їхнього «шефа», подружжя називає символічним. Тому й імена своїм хлопчикам тато з мамою підібрати не випадкові. Захар означає стійкість і перемогу. Таким, кажуть, був герой Франкового твору «Захар Беркут». Марк – це рішучість і вірність. Цього сина назвали на честь римського імператора Марка Аврелія. Третього малюка нарекли Святославом, як київського князя. У ньому, впевнені, будуть втілені мир і любов.

Понад місяць дітки провели у лікарні під наглядом медиків, бо народилися передчасно. Але, слава Богу, сьогодні з усіма все добре. Тато уже повернувся на службу, а мама між годуванням своїх крихіток уже думає, як працюватиме з декрету.

– Війна – не час сидіти склавши руки, – каже. – Навіть з такими дітками можна багато зробити для нашої перемоги.

Світлана РІДНА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися