Зʼявилося фото могили нардепа-зраджника від «Слуги народу» Ковальова
Україна

Зʼявилося фото могили нардепа-зраджника від «Слуги народу» Ковальова

1 вересня 2022, 09:32
0
0
Сподобалось?
0

У мережі з’явилося фото поховання колаборанта Олексія Ковальова та його 38-річної співмешканки. За даними російських ЗМІ, нардепа-зрадника вбили пострілом у голову у його ж будинку у Голій Пристані, а його громадянській жінці перерізали горло. Тіла нібито виявила мати Ковальова.

Водночас слід зазначити, що фото чи відео з місця подій немає. Наразі українська сторона офіційно досі не підтвердила ліквідацію Олексія Ковальова. Досі ймовірною залишається версія з інсценуванням, аби нардеп-зрадник міг зникнути з радарів спецлужб України та союзників.

Олексій Ковальов у 2019 році був обраний народним депутатом 9-го скликання по 186-му округу (Херсонська область) від партії «Слуга народу». Після приходу у парламент «середній» за декларацією нардеп раптом став власником «4 каналу». Після початку повномасштабної війни Ковальов поїхав на окуповану Херсонщину. У квітні проти нього відкрили кримінальне провадження. Згодом Ковальов відкрито пішов на співпрацю з окупаційною владою та став «заступником голови уряду Херсонської області з питань сільського господарства». 22 червня на Ковальова здійснили замах, підірвавши його автівку, але той серйозно не постраждав.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися