Росіяни хочуть об’єднати усі окуповані території у «Кримський округ»
Україна

Росіяни хочуть об’єднати усі окуповані території у «Кримський округ»

27 вересня 2022, 11:12
0
-1
Сподобалось?
-1

У Російській Федерації під нову анексію територій України можуть створити «Кримський федеральний округ», у який хочуть ввести і сам півострів, і захоплені території Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей.

Про це пише «Українська правда» з посиланням на «Ведомости».

Після незаконних та фіктивних «референдумів» про «приєднання» до Росії, які окупанти завершать на захоплених територіях України 27 вересня, у Російській Федерації можуть створити новий федеральний округ – Кримський.

Очолити його може колишній гендиректор «Роскосмосу» Дмитро Рогозін, розповіли «Ведомостям» співрозмовник на одному з підприємств ОПК і два джерела, близькі до Адміністрації президента РФ. Рішення щодо Рогозіна буде ухвалено найближчим часом – і воно з великою ймовірністю буде позитивним.

Необхідність створення нового «федерального округу» пояснюють «непростою ситуацією», що склалася навколо «референдумів про приєднання» нових територій: мовляв, для управління ними потрібен «політичний важкоатлет».

Рогозін залишив посаду голови «Роскосмосу» ще 15 липня. Тоді речник президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що пізніше «в нього буде нова робота». Зараз ні Пєсков, ні Рогозін не відповіли на запитання щодо призначення Рогозіна.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися