Галкін віддає гроші нашим дітям, Пугачова «воює» з пропагандистами
Україна

Галкін віддає гроші нашим дітям, Пугачова «воює» з пропагандистами

8 жовтня 2022, 18:02
0
2
Сподобалось?
2

Російські артисти Максим Галкін та Алла Пугачова здивували усіх, коли одружилися, адже різниця між подружжям аж 27 років. Тепер ця знаменита пара приємно вразила українців, коли виступили проти путінської війни і в перші дні з дітьми виїхали з росії. За цю позицію російська влада визнала Галкіна «іноземним агентом».

Галкін знає п’ять мов

Тато Галкіна – генерал, був депутатом держдуми рф. Мама родом з Одеси, кандидат фізико-математичних наук, працювала в Інституті теорії прогнозу землетрусів. Галкін вже з дитинства любив виступати. Але після закінчення московської гімназії навчався у російському державному гуманітарному університеті. Вивчив п’ять мов: англійську, іспанську, французьку, чеську та німецьку.

Батьки Максима були знайомі зі співачкою ще у 1980-х

Галкін познайомився з Примадонною у 2001 році, коли його батьки вже хворіли. Вони спочатку насторожено поставилися до цих стосунків, однак незадовго до смерті мама гумориста, яка була старша від співачки всього на вісім років, дала благословення на шлюб. Тато помер у москві у 2002 році, мама – у 2004-му в Ізраїлі.

– Жити татові лишалося від сили пів години. І тут зазвучала пісня, дуже трепетна, про життя. Батько сказав, що це хороша композиція. І я став помічати, що у важливі моменти чомусь постійно чую цю пісню. Вважаю, що це такий привіт від тата. Смерть мами застала мене на віддалі, – згадував Галкін.

Що цікаво, батьки Максима познайомилися з Пугачовою ще у 1980 році у Німеччині, майбутньому артисту тоді було чотири роки. Мама ще пожартувала, що малому синові дуже подобаються пісні співачки. Ніхто тоді навіть подумати не міг, ким стане ця суперзірка для їхньої родини!

Галкін і Пугачова разом уже двадцять років. Як зізнаються артисти, кохання з першого погляду не було, зіркам знадобилося кілька місяців, щоб зрозуміти, що вони підходять один одному. Кар’єра Галкіна вже тоді стрімко йшла вгору, він гастролював з концертами, вів телепередачі. І хоч є творчою людиною, не любить галасливих тусовок, не п’є і не курить.

– Я побачила симпатичного очкарика, – розповідала журналістам співачка. – Просто іскра спалахнула – і все. Я навіть не зрозуміла, що це.

А познайомив пару у 2001 році ще законний чоловік Пугачової співак Кіркоров. Але, як каже Галкін, не він був «чорною кішкою», адже Кіркоров і Пугачова вже жили в різних кінцях москви. З 2005 року Алла Борисівна переїхала до Галкіна в будинок. І коли він говорив про шлюб, вона сміялася: для чого їй ще один штамп в паспорті? Але вони все ж таки офіційно одружилися в грудні 2011 року і своїм скромним весіллям наробили чимало галасу. Ніхто не вірив, що цей шлюб довговічний.

У роддомі Пугачова сама гляділа двійнят

Проте пара разом. І жодних пліток про романи на стороні досі не було. Більше того, у 2013 році зірковому подружжю сурогатна мама народила двійнят. За 11 років до їхнього народження Пугачова заморозила свою яйцеклітину. Ніхто про поповнення взагалі не знав, а тому на знайомство з дітками щаслива мама запросила найближчу родину і навіть Кіркорова, у шлюбі з яким мріяла про дитину.

– Під час пологів Алла Борисівна постійно була поруч із сурогатною мамою, підтримувала її, – розповів журналістам лікар, який приймав пологи. – Пугачова відразу після народження сама доглядала за дітьми, міняла памперси.

Нині двійнятам дев’ять років. Ліза – копія мами, артистична білява красуня. Хлопчик Гаррі – копія тата, постійно усміхнений, веселий. На відео, які Галкін поширює в інтернеті, видно, що діти щасливі, бо ростуть у люблячій сім’ї. Максим вчить сина бути справжнім чоловіком – разом міняють лампочки, свердлять, забивають цвяхи. З яким замилуванням дивишся кадри, коли діти дарують мамі Аллі на день народження не дорогі речі, куплені за татові гроші, а те, що зробили своїми руками – малюнки, аплікації, вироби, навіть тортики і салати готують! Алла Пугачова оточила дітей турботою, любов’ю, чого не мала у дитинстві її дочка Крістіна, про що співачка потім жалкувала.

– Алла часто каже: «Я хочу встигнути дітей чомусь навчити», – зізнається Галкін журналістам. – Я відчуваю відповідальність за сім’ю і дітей. Навіть подвійну, через нашу різницю у віці.

Забирають замок, бо «прєдатєль родіни»?

І все було у цій сім’ї чудово. Пугачова покинула сцену і доглядала за дітьми, Галкін як господар заробляв гроші. Його радо запрошували вести телепередачі на різні російські канали, на його концерти наперед розкуповували квитки. І раптом він став «прєдатєлєм родіни». Бо у перші ж дні повномасштабного вторгнення росії в Україну засудив війну і вивіз сім’ю в Ізраїль. Все – і відразу впав у немилість. Адже вважає, що виправдовувати війну ніяк не можна.

– Розділіть в голові владу і батьківщину, – каже у відео. – Я завжди це розрізняв.

Після того, як Галкін засудив злочини російських солдатів у Бучі, владу рф і путіна після ракетного удару по Одесі, підтримав Україну і оголосив, що кошти зі своїх концертів віддаватиме нашим дітям-біженцям, його позбавили ефірів. Скільки вилито бруду, прокльонів від відомих людей росії на нього і Пугачову! А він над ними тепер жартує на концертах. Приміром, про Скабеєву каже так: «Цю жінку треба відправити на фронт, тому що перед нею дула хаймерсів попадають». А Пугачова написала про режисера Михалкова його ж словами: «Панове, вас народ колись прокляне». Соловйову ж відповіла: «Шкода Володю. Так і лопнути можна від злості і хамства».  

У російській пресі з’явилася інформація, що на Галкіна завели кримінальну справу і відберуть його замок у підмосковному селі Грязь. Цей величезний будинок розташований на ділянці один гектар, має 20 кімнат, вантажний ліфт, гараж  на чотири машини, басейн, величезну бібліотеку і навіть обсерваторію з телескопами. Тепер замок виставлено на продаж за мільярд рублів (це майже 17 мільйонів доларів).

А Пугачова, забравши з приватної елітної школи документи своїх двійнят, разом з ними поспішно вилетіла приватним літаком в Ізраїль до чоловіка. До речі, нещодавно стало відомо, що вона має паспорт цієї держави. А оскільки співачка заявила, що солідарна з позицією Максима Галкіна, деякі депутати госдуми рф пригрозили відправити її внуків на війну в Україну. Так хочуть помститися всенародній улюблениці за те, що вона виступила проти «гибелі хлопців за ілюзорні цілі, які роблять росію ізгоєм».

Олена ПАВЛЮК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися