Сервісні центри МВС змінюють графік роботи
Україна

Сервісні центри МВС змінюють графік роботи

21 листопада 2022, 16:04
0
0
Сподобалось?
0

З вівторка, 22 листопада, сервісні центри МВС, які надають послуги, пов'язані з посвідченням водія та реєстрацією транспортних засобів, по всій Україні переходять на оновлений графік роботи.

Про це повідомляє Головний сервісний центр МВС.

Початок обслуговування клієнтів тепер розпочнеться з 8:00 год.

Зміни пов'язані з можливою економією електроенергії та продиктовані енергетичними викликами, які постають через постійні ракетні атаки росіян на об'єкти критичної інфраструктури України.

При цьому сервісні центри МВС зберігають свій традиційний п'ятиденний робочий графік – із робочими суботами. А також надання послуг відбувається без перерви на обід.

Розпорядок роботи територіальних сервісних центрів МВС, які надають послуги:

вт, ср, чт, пт – із 8:00 до 17:00;

сб – із 8:00 до 15:45;

нд, пн – вихідні дні.

«Таке рішення ухвалили, щоб заощадити споживання електроенергії й разом з тим зберегти якість обслуговування клієнтів. Можна зауважити, що найбільша кількість відвідувачів завжди спостерігається зранку. Отже, у кожного тепер є можливість отримати послуги ще раніше, починаючи з 8:00, а не 9:00, як це було», – прокоментував оновлення графіку роботи начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик.

Варто зважати, що отримати талон попереднього запису в терміналі безпосередньо в приміщенні сервісного центру МВС можливо не пізніше, ніж за годину до кінця робочого дня, визначеного графіком роботи відповідного сервісного центру МВС.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися