Голосувати на нацвідборі до Євробачення можна буде у Дії
Україна

Голосувати на нацвідборі до Євробачення можна буде у Дії

2 грудня 2022, 11:59
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні під час онлайн-жеребкування між фіналістами Нацвідбору на «Євробачення-2023» керівник команди «Впровадження Дії» Денис Іванов розповів, яким чином відбуватиметься голосування заа представника на міжнародному конкурсі.

Зокрема, українці вперше в історії «Євробачення-2023» зможуть проголосувати за свого фаворита на Нацвідборі через застосунок «Дія», повідомляє ТСН.

«Вперше в історії «Євробачення» зможете обрати представника від України в застосунку «Дія». Прозоро і у кілька кліків. Цього року активно цифровізуємо традиції «Євробачення». Маємо класні результати. У травні понад мільйон українців по всьому світу подивилися «Євробачення» в «Дії». А вже в жовтні пів мільйона громадян обрали трійку журі Нацвідбору в застосунку. Рухаємося далі. Кожен громадянин зможе максимально швидко та комфортно підтримати улюбленого виконавця, який представить Україну на Євробаченні-2023 у Ліверпулі», – йдеться у повідомленні міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова.

Фінал Нацвідбору на «Євробачення-2023» відбудеться 17 грудня у бомбосховищі. За право представити нашу країну на музичній першості, яка відбудеться у Ліверпулі, Велика Британія, поборяться 10 артистів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися