Очільниця «Слуги народу» прийшла у госпіталь сваритися з пораненим через критику її закону
Україна

Очільниця «Слуги народу» прийшла у госпіталь сваритися з пораненим через критику її закону

20 грудня 2022, 09:51
0
0
Сподобалось?
0

Інцидент стався кілька днів тому у Києві. Народна депутатка та голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк увірвалася до госпіталю, де лікується боєць Олег Симороз, аби з’ясувати стосунки через критику її законопроєкту про «реформування сфери містобудування».

Як ми писали, це надзвичайно скандальний закон, який лобіює інтереси будівельної мафії і прийнятий «слугами» за підтримки уламків ОПЖЗ та групи «За майбутнє» Ігоря Палиці. Петиція до Зеленського за ветування цього закону менше ніж за добу зібрала понад 40 тисяч голосів при потрібних 25 тисячах (які дозволено збирати 90 днів). Прийняття закону також повʼязують із улюбленцем Зеленського, куратором «Великого будівництва», а нині віцепрем'єр-міністр з відновлення України Олексанром Кубраковим.

Олег Симороз до повномасштабного вторгнення був одним з лідерів столичного спротиву хаотичній забудові зелених зон та історичних місць. На війні він отримав сильні поранення внаслідок підриву на протитанковій міні й залишився без двох ніг. Він кілька місяців нічого не писав у соцмережах, оговтуючись від травм у госпіталі, але про закон Олени Шуляк змовчати не зміг. Нардепка прийшла до Симороза сваритися і звинуватила його у «продажності».

Військовий прокоментував візит Олени Шуляк та оприлюднив відео спілкування з нею.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися