Олена МАКСИМОВА
Україна

Рік відновлення кордонів України

1 січня 2023, 19:23
0
0
Сподобалось?
0

Своїми передбаченнями ділиться астрологиня Олена Максимова з Херсонщини, яка визнана у 2007-му кращим астрологом року в Україні.

– У 2023 році весь світ дивуватиметься успіхам нашого війська. Перші армії світу перейматимуть його досвід. Навіть з обмеженими ресурсами будемо перемагати там, де інші й не сподівалися б, – переконана вона. – До середини січня українські воїни вгризатимуться у території, які були зайняті ворогом. Активнішими станемо протягом лютого. Тоді буде кілька успішних військових операцій. Характер бойових дій зміниться наприкінці березня, коли у війну втрутяться політики. Що більше територій відвоюємо до цього часу, то краще. У квітні нас змусять пригальмувати через брак грошей та зброї. Потерпатимемо від фінансового шантажу партнерів. Нас спробують посадити за стіл переговорів. Це рік згуртування нації, впертого та повільного відновлення кордонів України відповідно до 1991 року.

На остаточне розв’язання всіх політичних проблем доведеться зачекати.

– Війна розпочалася у рік 200-ліття Тараса Шевченка, тобто у 2014-му, а повномасштабне вторгнення сталося у 300-річчя Григорія Сковороди. Можливо, це не випадково. Ми сьогодні розбудовуємо країну так, як цього б воліли вони – горді, незламні і мудрі. У своїй боротьбі відчуватимемо підтримку попередніх поколінь. Якщо хочемо перемогти, усі – від малого до старого – повинні взятися за вивчення своєї історії. Там знайдемо підказку, на які граблі не варто наступати в майбутньому! Велика надія на дипломатів. Їм вдасться стільки ж, як нашим військовим 2022-го. Росія змінить тактику. Почастішають диверсійні операції. Масованих ракетних обстрілів стане менше, але безпілотники серйозно дошкулятимуть нашій інфраструктурі. 2023 року будуть створені нові економічні та військові союзи. Стиратимуться кордони між Україною та іншими країнами. Особливо близькими станемо з Америкою. З їхніми зусиллями наблизимося до миру і відбудуємо Україну! – зазначила Олена Максимова.

Руслана СУЛІК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися