«Старий Луцьк» провалив домашній бабл
Україна

«Старий Луцьк» провалив домашній бабл

30 січня 2023, 17:40
0
-1
Сподобалось?
-1

Після кількатижневої перерви баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» приймав домашню серію матчів за участі одеської БІПИ, «Прикарпаття-Говерли» з Івано-Франківська та львівську «Політехніку-Галичину».

«Бабл» лучани розпочали з одеситами. Це уже третя зустріч суперників у регулярці. Дві попередні «Старий Луцьк» програв і цього разу теж не зміг зламати цю неприємну традицію. Підопічні Володимира Журжія поступилисягостям з рахунком 75:83.

Найближчими до перемоги луцькі баскетболісти були у матчі з «Прикарпаттям-Говерлою». Після третьої чверті господарі паркету поступалися 49:60 і здійснили крутий ривок у заключній десятихвилинці. Шикарний поєдинок видав Олег Рудаков, який набрав 19 очок і зробив 17 підбирань. Лучани таки поступилися з рахунком 71:73, при цьому мали можливість вирвати перемогу, але на останніх секундах не влучити триочковий кидок.

На третій поєдинок лучанам банально не вистачило сил на всю дистанцію. У матчі з «Політехнікою-Галичиною» «Старий Луцьк-Університет» здійснив нейомвірний стартовий спурт. Перша 10-хвилинка завершилася перемогою господарів – 21:10. Але потім перевага почала поступово танути. На останню чверть команди вже виходили за перевагу львів’ян – 54:48. Далі гра вже взагалі носила односторонній характер. Фінальна сирена зафіксувала перемогу «Політехніки-Галичини» – 82:55. Форвард «Старого Луцька» Євген Коровяков набрав 21 очко, це був найкращий результат у матчі, але його не вистачило для позитивного результату команді.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися