Американка «мітингувала» з телям  під стінами кремля
Україна

Американка «мітингувала» з телям під стінами кремля

19 лютого 2023, 14:29
0
0
Сподобалось?
0

Американка Аліса Дей відома тим, що викуповує тварин, яких збираються відправити на бійню, і прогулюється з ними центральними вулицями різних столиць. Так, в 2021 році вона прогулювалася зі свинкою у Лондоні, у 2022-му – ходила з бараном у Варшаві. І тільки у москві її додумалися заарештувати і оштрафувати.  

Хотіла показати теляткові москву

Алісу затримали, коли та ходила з телятком по красній площі. Її посадили у буцигарню на 13 діб і виписали штраф у розмірі 20 тисяч рублів. Найбільший абсурд ситуації – її звинувачують у проведенні «несанкціонованого мітингу». Все через її вигуки, що тварини – це не їжа.

Вочевидь, у росії це вважають злочином.

Аліса у розмові з російськими ЗМІ розповіла, що викупила телятко, щоб врятувати його від забою, як це робила не один раз у різних країнах світу. «Я вирішила відвести його в таке чудове місце та показати йому москву», – наївно розповіла американка. Тварину, яку вигулювала біля кремля американка Аліса, конфіскували й відправили в реабілітаційний центр.

Аліса бувала і в Україні

Аліса Дей свого часу відзначилась і в Україні. У вересні 2021 року вона мешкала у Дніпрі. І тримала в орендованій квартирі порося і теля.

Люди звернули увагу на нетипових для міста тварин під час прогулянки.

Перехожим здалося, що теля дуже втомлене, тому вони подзвонили в поліцію. Коли правоохоронці прибули, люди почали вимагати, щоб тварин вилучили. Проте підстав для цього не було. Аліса розповіла, що порося у неї з’явилося трішки раніше, а ось теля лише за кілька днів до цього. Дівчина купила його в селі Єгорівка за 2 тисячі гривень. Патрульні пішли у квартиру, де жінка утримувала тварин, щоб побачити умови їх проживання. Виявилося, що свинка не лише комфортно почувалася, а й розкошувала. У неї був великий мішок корму, але господиня періодично давала їй ще торти й інші смаколики.

А ось телятко дуже маленьке, тому вона його годувала лише молоком. За словами дівчини, вона купує маленьких тварин, щоб було простіше перевозити їх. Теля та свинку на вимогу поліції та орендодавця передали у притулок.

Марта ДИМИДІВСЬКА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися