У Польщі водій таксі зґвалтував українку
Україна

У Польщі водій таксі зґвалтував українку

17 лютого 2023, 14:19
0
-1
Сподобалось?
-1

У Польщі прокуратура розпочала провадження щодо водія таксі, якого підозрюють у згвалтуванні українки. Чоловік утримував пасажирку проти її волі, а потім примусив до статевого акту.

Йому вже обрали міру запобіжного заходу. За національністю він не поляк, пише Gazeta.pl.

За попередньою інформацією злочинець напав на українку у ніч з 12 на 13 лютого. Як вдалося неофіційно з'ясувати, українка поверталася з вечірки, на якій вона була разом зі своєю подругою. Потерпіла замовила таксі з одного із готелів Середмістя. Через деякий час вона повідомила у поліцію, що її зґвалтував водій таксі, пише tvnwarszawa.pl.

Александра Скшиняж, речниця Окружної прокуратури у Варшаві, повідомила, що водієві пасажирського транспорту вже висунули звинувачення.

"Окружна прокуратура Warszawa Śródmieście у Варшаві веде провадження щодо громадянина Туркменістану, підозрюваного в тому, що 12 лютого 2023 року у Варшаві, здійснюючи послугу з перевезення пасажирів, він позбавив волі потерпілу, а потім змусив її до статевих зносин", — сказала речниця.

Вона також повідомила, що у зв'язку з необхідністю забезпечення належного перебігу провадження прокурор подав клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на три місяці. Суд його задовольнив.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися