Самозванець Лукашенко назвав обізвав Зеленського гнидою
Україна

Самозванець Лукашенко назвав обізвав Зеленського гнидою

7 березня 2023, 14:00
0
0
Сподобалось?
0

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що «диверсією» щодо російського радіолокаційного літака А-50 на аеродромі Мачулище Україна кинула виклик Білорусі.

«Висновок один. Я ще якось думав, що Україні потрібен мир, що Зеленський вболіває за свій народ. Президент Зеленський – просто гнида. Просто гнида! Такі операції не проводяться без узгодження з керівником країни і головнокомандувачем. Це я вам кажу як президент.

Гнида тому, що він бігає навколо Білорусі, надсилає до нас людей і просить, як я вже говорив: «Давайте укладемо пакт про ненапад, давайте домовимося, у нас із вами немає жодних проблем».

На що я говорив: «Ми не збираємося нападати». – «Ні, давайте підпишемо договір під егідою Організації Об’єднаних Націй, що ви на нас не нападете». Ви чули мої всі ці заяви. І в цей час... Що ж, виклик кинуто.

Якщо вони розраховують, – я ж знаю, що вони хочуть нас втягнути у війну за командою американців, – якщо ви думаєте, що ви, кинувши цей виклик, втягнете нас у війну завтра, яка сьогодні йде вже по всій Європі, ви помиляєтеся», - видав довгий спітч білоруський диктатор.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися