Військові з допомогою дрона вивели жінку з-під обстрілу (відео)
Україна

Військові з допомогою дрона вивели жінку з-під обстрілу (відео)

21 березня 2023, 18:36
0
0
Сподобалось?
0

У червні минулого року цивільне авто «Mazda» виїхало у бік Бахмута. В автомобілі їхали двоє цивільних – 35-річний чоловік та жінка. Вони хотіли евакуювати своїх батьків, які потребували допомоги, але випадково потрапили на позиції, де стояли росіяни.

Окупанти, розуміючи, що в авто цивільні – обстріляли його з усієї наявної зброї. Тоді чоловік отримав тяжке поранення. Українські військові не могли вийти з позицій та провести евакуацію подружжя. Захисники рятували жінку за допомогою дрона: прикріпили аркуш з написом «Йди за мною». Так, жінка прямувала за квадрокоптером і вийшла до наших бійців, які надали їй допомогу.

З відео можна побачити, що до пораненого чоловіка підійшли військові РФ. Вони скинули чоловіка до ями, бо вважали, що вбили його. В ямі потерпілий пролежав більше доби. Прийшов до тями вночі, коли йшов дощ. Зранку повільно вийшов на позиції ЗСУ. Чоловіку надали першу допомогу та викликали медиків.

Поліція отримала беззаперечні докази воєнних злочинів росіян. Були виявлені перехоплені телефонні розмови окупанта зі своїми родичами. Так, в одній розмові чоловік розповів дружині, як розстріляв цивільне авто.

Правоохоронці встановили, що до злочину причетний 26-річний мешканець москви Кержаєв Клим Дмитрович.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися