Україна стартувала у відборі до футбольного Євро, але більшість українців цього не побачили
Україна

Україна стартувала у відборі до футбольного Євро, але більшість українців цього не побачили

27 березня 2023, 09:16
0
-1
Сподобалось?
-1

Національна збірна України провела стартовий поєдинок у кваліфікації Євро-2024 з Англією. Це був дебютний матч для головного тренера національної команди Руслана Ротаня.

Англія – Україна – 2:0

Голи: 1:0 – Кейн (37), 2:0 – Сака (40).

Англія: Пікфорд, Вокер, Стоунз, Магвайр, Чілвелл, Беллінгем (Галлахер, 85), Гендерсон, Райс, Сака, Кейн (к) (Тоуні, 81), Меддісон (Гріліш, 85).

Україна: Трубін, Караваєв (Буяльський, 61), Сваток, Матвієнко, Миколенко (Соболь, 61), Судаков, Степаненко (Коноплянка, 90), Зінченко (к), Маліновський, Яремчук (Довбик, 74), Мудрик (Циганков, 61).

Прикро, але більшість українців банально не мали змогу подивитися гру національної збірної. Для загалу її мали транслювати регіональні канали Суспільного, однак перед самим матчем щось змінилося не на користь українських уболівальників. Зрештою подивитися на Суспільному через Т2, на платній платформі Megogo або на «піратських» сайтах в Інтернеті. Хочеться сподіватися, що до наступного матчу збірної, який має відбутися у червні, ті, від кого залежить це питання, візьмуться за розум і організують все як треба.

Відверто, тренерський дебют Ротаню не дуже вдався. Ще до поїздки в Англію наша збірна залишилася без Зубкова й Коноплі, Забарного, Попова та Ярмоленка, тож в основі зʼявилися молоді Сваток і Судаков.

Українці гідно витримала розвідку боєм, але поступово англійці захопили ініціативу, а ближче до кінця першого тайму їхня перевага стала тотальною, що і вилилося у два голи англійців.

По перерві Руслан Ротань провів заміни, змінив схему гри, але бажаного результату це не дало і ніяк не вплинуло на події у матчі.

У паралельній зустрічі Італія на виїзді здолала Мальту – 2:0.

У нашій відбірковій групі «С» боротьба стартувала трохи раніше з матчу Італія-Англія. Англійці без особливих проблем перемогли 2:1. З таким же рахунком Північна Македонія обіграла Мальту.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися