Вночі на майдані билися і стріляли
Україна

Вночі на майдані билися і стріляли

7 липня 2014, 03:06
1
2
Сподобалось?
2

Користувачі соцмереж повідомили про сутички на Майдані у ніч з 6 на 7 липня. Очевидці пишуть, що наметове містечко з двох сторін атакували кілька десятків невідомих з кастетами і битами. За тривогою були підняті сотні, які лишилися на Майдані. Дійшло і до стрілянини з автомата Калашникова.

Натомість УНІАН повідомили у столичному главку міліції, що сутичка близько півночі відбулася між особами, які перебувають на Майдані Незалежності і називають себе учасниками самооборони. Конфлікт переріс у перестрілку.  За даними міліції, одну людину з вогнепальними пораненнями госпіталізовано. На місце події виїхали правоохоронці для з'ясування причин та обставин інциденту і для затримання осіб, які брали в ньому безпосередню участь.

У той же час у соцмережах повідомляють про двох важко поранених і навіть убитих.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Дима
    Дима

    Коло Рады- колорады Самостийности так рады. Скачут ,прыгают як блохи e-краинськи скоморохи. Їхний лидер Парашенко С Коломийским-шайка лейка потешаются с холопив По жидовски руки в боки:- Как ми дур6нив нае…али, Гроши их поотнимали Им по полной Яцик вдует. А они за нас воюют…

    7 липня 2014, 08:09
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися