Пасочки від Наталії з москви
Україна

Москвичка напекла синьо-жовтих пасок

13 травня 2023, 15:33
0
0
Сподобалось?
0

Відколи «братья» посунули нас вбивати, то багатьом омосковленим українцям забракло духу бодай підтримати своїх рідних.  Проте є й нормальні, здравомислячі люди. Була щиро вражена і розчулена підтримкою росіянки Наталії. Вона корінна москвичка, мама трьох синів, вся її рідня мешкає у росії. Проте в 1990-х роках вони прийняли в сім’ю няню-українку. Саме прийняли в свою сім’ю, а не взяли на роботу. Бо настільки добре до неї ставилися, піклувалися про її здоров’я, запрошували в гості родичів жінки. І навіть самі приїздили в Україну! До села, звідки була родом їхня няня.

Коли росія вторглася в Україну з війною, коли на нас полетіли гради і ракети від братнього народу, Наталія зателефонувала до няні-українки. Плачучи, вона просила вибачення. Вона, котра не розпочинала цієї війни… Котрій, так само як і кожному з нас, не потрібна ця братовбивча війна. Вона як мати потерпає за своїх синів, щоб «рускі командири» не відправили їх на війну. Робить все можливе, аби сини не стали вбивцями. Свій протест проти влади не боїться проявляти. Аби підтримати Україну, одягається у синьо-жовтих кольорах, за що вже тричі потрапляла у каталажку. Перший раз її забрали на вулиці, незважаючи на те, що вийшла купити ліки паралізованій мамі. Тримали добу, а тоді зжалились й відпустили. В супермаркеті забрали полотняну торбу з логотипом України – подарунок няні-українки. Але ні каталажка, ні погрози мєнтів не лякають Наталію. Нещодавно вона надіслала фото великодніх пасок, які вбрала по-українськи, крашанки пофарбувала синьо-жовтими кольорами. Сама теж одягнулась красиво, щоб показати свою щиру підтримку Україні. І на питання бдітєльних мєнтів «Ето ви так случайно одє­лісь ілі намєрєнно подобралі такой цвєт одєжди?», Наталія гордо відповіла: «Я никогда ничего не одеваю случайно. Я очень ответственно отношусь к выбору своего гардероба».

От би дійшло ще до тих змоскалених «українців», що їхню владу потрібно ставити на місце, замість боятися і сопіти в дві дірки. Треба виходити на мітинги, протести, а не вбивати родичів ракетами.

Ніна ВАСИЛАШКО


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися