Російські добровольці проводять наступальну операцію у Білгородській області
Україна

Російські добровольці проводять наступальну операцію у Білгородській області

22 травня 2023, 17:25
0
1
Сподобалось?
1

Сьогодні вночі Російький добровольчий корпус та легіон «Свобода Росії», котрі воюють проти путінського режиму на боці ЗСУ, відзвітувалися про початок військової операції на території РФ у Брянській, Курській і Білгородській області. Російська влада тривалий час називала інформацію фейком, проте наразі випливає все більше відео з Білгородської області де, відбуваються бойові зіткнення із залученям техніки та навіть авіації.

Російські добровольці відзвітували про захоплення прикордонного підрозділу у Глотово, а також про звільнення від путінського режиму населених пунктів Козинка та Гора-Подол. Наразі РДК і «Свобода Росії» почали штурм міста Грайворон.

У путінському управлінні МВС по Білгородській області оголошено план «Едельвейс» та загальний збір співробітників поліції.

Також повідомляється про падіння російського військового гелікоптера Мі-8 у Білгородській області.

Територія, де відбуваються бойові дії, врізається між нашими Сумською та Харківською областями. Якщо інформація про просування вперед відповідає дійсності, то саме цей виступ сьогодні беруть під контроль РДК та «Свобода Росією».

Речник Головного управління розвідки Андрій Юсов назвав події, які 22 травня відбуваються у Бєлгородській області Росії, створенням «смуги безпеки» для захисту українців. Водночас він наголосив, що операцію проводять виключно громадяни Росії.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися