У Москві зафіксували щонайменше 13 влучань після атаки дронами
Україна

У Москві зафіксували щонайменше 13 влучань після атаки дронами

30 травня 2023, 14:58
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні вночі та під ранок відбулася масована атака БПЛА на російську столицю та Московський регіон. Офіційно міноборони РФ повідомило про 8 дронів. Однак російські ЗМІ вказують значно більшу кількість безпілотників – від 25 до 32.

Російське видання «Верстка» нанесло на карту адреси влучання дронів і точки, де були повідомлення про вибухи. Загалом нарахували 13.

Головним напрямком удару стали Захід Підмосков’я і Південний захід Москви. Безпілотники були помічені, зокрема, в районах Рубльовського та Іллінського шосе, де розташовані будинки представників еліти і державні резиденції.

В Одінцовському районі, за інформацією російського депутата, дрони збили в селах Ромашкове і Роздори, що менше ніж за 10 кілометрів від резиденції Володимира Путіна в Ново-Огарьово.

Три БПЛА долетіли до самої Москви. Один із них влучив у багатоповерховий будинок на вулиці Атласова в Новій Москві, два − у житлові будинки в районі Черемушки і на перетині Ленінського проспекту і вулиці Удальцова. На Ленінському проспекті безпілотник влетів у квартиру на 14 поверсі, але не вибухнув.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися