Як приготувати соус із йогурту з огірком і часником
Україна

Як приготувати соус із йогурту з огірком і часником

19 травня, 12:30
0
0
Сподобалось?
0

Приготуйте ніжний, малокалорійний, у міру гострий соус. Цей смачний грецький соус – закуска, до складу якої входять грецький йогурт, свіжі огірки, часник і зелень. Подавайте до м'яса, риби або просто до відвареної картоплі.

Інгредієнти

  • огірок свіжий 1 шт.
  • йогурт грецький (несолодкий) 250 г
  • олія оливкова 1 ч. л.
  • часник 2 зубки
  • оцет яблучний 1 ч. л.
  • перець чорний мелений
  • сіль
  • кріп свіжий

Огірок вимийте та очистьте від шкірки. Натріть його на дрібній тертці, злегка посоліть і залиште на п'ять хвилин, потім витисніть сік, що виділився.

Часник очистьте та вичавіть через прес.

Кріп помийте під проточною водою, обсушіть і дрібно наріжте.

Грецький соус налийте до миски, додайте тертий огірок, часник, кріп, оливкову олію, перець, сіль і яблучний оцет, перемішайте. Зберігайте у скляному посуді в холодильнику.

Поради:

Замість яблучного оцту можна додати лимонний сік.

Зелень використовуйте на свій смак.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися