ГПУ робить усе, щоб якнайшвидше повернути зі Швейцарії та Ліхтенштейну 164 млн євро, вкрадені екс-чиновниками
Україна

ГПУ робить усе, щоб якнайшвидше повернути зі Швейцарії та Ліхтенштейну 164 млн євро, вкрадені екс-чиновниками

12 серпня 2014, 23:53
0
0
Сподобалось?
0

 

Попередня влада України незаконно вивела за кордон сотні мільйонів євро. Чимало рахунків уже заарештовані. Нині генеральна прокуратура робить усе, аби вже найближчим часом повернути зі Швейцарії та Ліхтенштейну 164 млн євро, вкрадені екс-чиновниками.

«Вже цього місяця в Генеральній прокуратурі України відбудуться консультації з представниками компетентних органів Ліхтенштейну з приводу визначення способів повернути нашій державі майже 27 млн євро, які були заарештовані правоохоронцями Ліхтенштейну на виконання рішення Ради Європейського Союзу», - повідомив на брифінгу у вівторок в Києві речник Генпрокуратури Юрій Бойченко.

Він також розповів, що вживаються заходи для організації аналогічних консультацій компетентних органів Кіпру, де на рахунках у банківських установах заарештовано понад 5 млн євро.

«А на початку вересня цього року заплановано візит делегації Швейцарії для обговорення подальших кроків у зв'язку з арештом і поверненням до України 137 млн євро, які були на рахунках колишніх українських чиновників», - зазначив Бойченко.

Джерело: «Високий Замок»

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися