На Київщині солдат-патрульний підстрелив чоловіка, який проник на територію ракетної бригади
Україна

На Київщині солдат-патрульний підстрелив чоловіка, який проник на територію ракетної бригади

8 вересня 2014, 10:33
0
1
Сподобалось?
1

У розташуванні 96 зенітної ракетної бригади Повітряних Сил Збройних Сил України на Київщині патрульний зі складу резервної групи дивізіону солдат строкової служби Максим Десюк застосував зброю по порушнику, який проник на територію військової частини.

Невідомий подолав огорожу з колючого дроту та сітку «рабіца», і був вчасно помічений солдатом Ростиславом Карпенком, який здійснював охорону об'єкту. Військовослужбовець викликав резервні групи та попередив порушника про намір застосувати зброю, але останній почав тікати.

Вдруге попередження про намір застосування зброї порушник почув вже від одного з військовослужбовців резервної групи Максима Десюка. Солдат, побачивши, що порушник не реагує і не зупиняється, зробив попереджувальний постріл у повітря, після чого був змушений застосувати зброю. При цьому військовослужбовець одним прицільним пострілом поранив порушника в обидві ноги вище коліна.

У подальшому фельдшер військової частини надав порушнику медичну допомогу по зупиненню кровотечі. Згодом каретою швидкої медичної допомоги пораненого доставили до Центральної районної лікарні Бориспільського району, куди одразу прибули працівники міліції. За словами чергового дивізіону капітана Дениса Луценка, затриманий вів себе неадекватно, був надто збудженим і ймовірно перебував в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися