Луганщина без газу, води та... медиків
Україна

Луганщина без газу, води та... медиків

27 вересня 2014, 21:46
0
0
Сподобалось?
0

 

Луганщина - на межі катастрофи. У регіоні суттєво погіршилася санітарно-епідеміологічна обстановка: чимало населених пунктів на сьогодні залишаються не лише без газу, а й без питної води! Люди масово хворіють, а медичного персоналу вкрай не вистачає...

Про це повідомив заступник керівника ІАЦ РНБО Володимир Польовий, передає Українська правда.

У Луганській області частково відключені від газопостачання, знаходяться в критичному стані та потребують обстеження 172,3 тисячі абонентів, повністю відключено 39 населених пунктів, частково - 24.

Щодо постачання питної води, то наразі фактично в усі райони обласного центру її подають за графіком (окрім кварталів Димітрова та Шевченка, району Промжилстрою, вул. Цимлянської, містечка Щорса та частини вул. Оборонної). Але є кілька населених пунктів, де у зв'язку із пошкодженням насосної станції води немає взагалі - це Ровеньки, Свердловськ та Червонопартизанськ.

Також невтішна ситуація із забезпеченням медикаментами та наявністю медперсоналу. «Санітарно-епідеміологічна обстановка погіршилася серед дітей, що пов'язано з відсутністю необхідних ліків та недостатньою кількістю медичного персоналу, у першу чергу - педіатрів», - додав Польовий.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися