У Харкові ситуація напружена — місце патрулюють на броньовиках
Україна

У Харкові ситуація напружена — місце патрулюють на броньовиках

30 вересня 2014, 12:10
7
-7
Сподобалось?
-7

В останні дні загострилася суспільно-політична ситуація у Харкові. Вчора ввечері продовжувалися стихійні масові заходи на площі Свободи, де днем раніше знесли пам'ятник Леніна. У понеділок біля постаменту відбулися сутички. Ультрас харківського «Металіста» розігнали людей, які прийшли на площу «оплаткувати» Леніна. В результаті кілька прихильників вождя пролетаріату отримали травми. Постраждав і один з фанатів.

Аби стабілізувати ситуацію Міністерство внутрішніх справ вирішило посилити патрулювання Харкова. Нині вулиці міста контролюють поруч з міліцією бійці Національної гвардії МВС України на броньовиках «КрАЗ Кугуар» з крупнокаліберними кулеметами.

Кількома днями раніше працівники спеціального батальйону міліції на посту ДАІ «ХТЗ» для перевірки був зупинили мікроавтобус «Фольксваген Транспортер» під керуванням 23-річного киянина. У салоні також знаходились троє пасажирів. Під час розмови з міліціонерами чоловіки стверджували, що перевозять посилку, яку їм начебто передав солдат, і вони не знають, що в ній знаходиться.

В ході огляду салону автомобіля було виявлено та вилучено пластид вагою близько 250 грамів, 2 тротилові шашки, РПГ-22, РПГ-26, гранату «Ф-1», РГД-5, 157 патронів та оптичний приціл.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • клоуны

    30 вересня 2014, 12:24
    Відповісти
  • Житель Харькова
    Житель Харькова

    Снос памятника Ленину считаю провокацией фашиствующих молодчиков, не имеющих никакого отношения к движению "Харьков - это Украина" и запугивающих население. Сделано для разжигания страстей в нашем спокойном городе. Губернатор, косвенно поддерживающий акцию, должен уйти в отставку, как чиновник, не справившийся с ситуацией в регионе. Самое страшное, что любой, недовольный сносом, будет считаться "сепаратистом". Мерзость добралась до Харькова, а губернатор и МВД им потакает

    30 вересня 2014, 12:41
    Відповісти
  • борис харьков
    борис харьков

    эй писатели в чем же выражается ваше "напруження".. нормальная обстановкав городе.. ну едовольны сепаратисты шо больше собираться не придется под их фюрером.. а так все нормальною... ультрас украинский держит ситуацию.. а вот у добкина святаша и других нацистов- озабоченность.. но перестанут чучать озабоченность - попьют наркотиков - и все у них будут хорошо.. лезут в нардепы - святаш добкин хомутинник - всех гепа с допой хочет обогреть...

    30 вересня 2014, 12:44
    Відповісти
    • антиборя Харьков
      антиборя Харьков

      ультрас-пидарки обкуреные и наколотые , пока они в городе , быть войне...

      4 жовтня 2014, 00:06
      Відповісти
  • люди в масках, бродящие по городу - уже ненормально

    30 вересня 2014, 12:49
    Відповісти
  • '
    '

    Так и крупнокалиберные пулеметы на улицах города - тоже очень ненормально...Кого отстреливать собираются?

    30 вересня 2014, 12:56
    Відповісти
  • гость
    гость

    козел губернатор козел геращенко козлы укропы вместе с парашей

    30 вересня 2014, 13:08
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися