«Айдар» затримав луганського ректора зрадника і трьох міліціонерів ЛНР
Україна

«Айдар» затримав луганського ректора зрадника і трьох міліціонерів ЛНР

12 жовтня 2014, 11:52
0
0
Сподобалось?
0

Бійці батальйону «Айдар» затримали і доправили у Київ трьох зрадників-міліціонерів і ректора Луганського інституту культури Віктора Філліпова, який співпрацював із ЛНР.

Філліпов від самого початку сепаратистського руху брав участь у проросійських мітингах, агітував за незаконний референдум 11 травня. Він є депутатом обласної ради від Партії регіонів. Міліціонери ЛНР коли працювали у системі МВС у Луганській област, але перейшли на бік ЛНР. Їх взяли поблизу міста Щастя зі зброєю.

Усю цю компанію у Київ з бійцями доставив особисто командир «Айдару» Сергій Мельничук.

На своїй сторінці у Фейсбук радник міністра МВС Антон Геращенко підтвердив, що троє затриманих колишні міліціонери. Це:

1) Помічник оперуповноваженого оперативно-пошукового сектору УУР ГУМВС України в Луганській області прапорщик міліції Литвин Олег Анатолійович, 1969 р.н.;

2). Оперуповноважений пошукового відділення бюро оперативно-розшукової роботи УБНОН ГУМВС Укрвино в Лугансаонской області старший лейтенант міліціі Матвєєв Володимир Анатолійович. 1973 р.н.;

3). Старший оперуповноважений відділу оперативних розробок УБНОН ГУМВС України в Луганській області капітан міліції Гнутов Олександр Вікторович, 1979 р.н.

Всі троє раніше звільнені з ОВС наказом ГУМВС в Луганській області за дискредитацію звання працівника міліції - за порушення присяги народові України.

Слідчі МВС і прокуратури готують зараз матеріали для суду, щоб той заарештував затриманих на період слідства. У подальшому їх можуть використати для обміну полонених.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися