На Полтавщині люди протестують проти переселенців, бо ті у місцях розселення вивішують прапор ДНР
Україна

На Полтавщині люди протестують проти переселенців, бо ті у місцях розселення вивішують прапор ДНР

6 серпня 2014, 18:13
0
2
Сподобалось?
2

У Миргороді Полтавської області провели акцію, яка торкалася взаємовідносин з переселенцями із зони АТО. За його словами, на території міста зареєстровано 350 переселенців. З них 120 дітей і 30 чоловіків різного віку.

Людей обурює поведінка переселенців, які, нерідко, навіть не приховують своїх антиукраїнських настроїв.

«Днями проводили рейд «Візит». Обходили квартири, де живуть переселенці. Зашли в одну з них. Там жив здоровенний амбал. Поцікавилися, звідки приїхав. Говорить: з Горлівки. Попросили документи. Сказав, що документи відсутні. Куди поділися, пояснити не зміг. Це насторожило. Пришли з міліцією, а його і слід пропав. Зараз усі готелі забиті людьми із зони АТО. А місто наш стратегічний аеродром з винищувальною авіацією. У Миргороді купа джипів з донецькими номерами. Що у цих людей у голові - сказати важко», - пояснює учасник місцевого загону самооборони Валерій Шабатько.

Дійшло до того, що у Петрівцях, у декількох кілометрах від курортного Миргорода, переселенці вивісили прапор «ДНР». Тому люди попросили їх покинути наш край. А в сусідньому Шишацкому районі пильні громадяни виявили чоловіка з Шахтарска. Він місяць тому на камеру для путінської пропаганди палицею бив пораненого українського солдата і вимагав спалити того живцем. Тому на зборах люди прийняли рішення через засоби масової інформації звернутися до усіх жителів району посилити пильність і повідомляти правоохоронців про усіх підозрілих осіб, що з'явилися останнім часом на Миргородщині, пише Цензор.НЕТ

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися