Хмельницькі спецпризначенці затримали біля дільниці озброєних «помічників» кандидата
Регіони

Хмельницькі спецпризначенці затримали біля дільниці озброєних «помічників» кандидата

29 жовтня 2014, 12:01
0
0
Сподобалось?
0

Бійці спеціальної роти міліції та роти патрульної міліції «Богдан» під час виборів стежили за правопорядком на дільницях, розташованих у зоні АТО, а саме - у місті Вуглегірськ Донецької області. Обходячи територію навколо дільниці, один з правоохоронців помітив автомобіль з трьома людьми у камуфляжі в середині, поруч з одним з них лежав предмет, схожий на автомат.

Міліціонери на ситуацію відреагували миттєво і не помилилися - пасажири авто дійсно були озброєні. У чоловіків вилучили автомат Калашникова, три магазини з патронами та три гранати. Жодного дозвільного документу на зброю та боєприпаси вони не мали. Згодом з'ясувалося, що озброєних молодиків у якості охорони привіз із собою на дільницю один із кандидатів у депутати, навіть не поцікавившись перед тим законністю зброї своїх охоронців, повідомили у СЗГ УМВС України у Хмельницькій області.

Наразі Краматорським міськвідділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 статті 263 Кримінального кодексу України - Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. За результатами розслідування, відповідно до санкції статті, молодикам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися