Символ Євромайдану — столичний Будинок профспілок — таки можуть знести
Регіони

Символ Євромайдану — столичний Будинок профспілок — таки можуть знести

14 грудня 2014, 23:39
1
0
Сподобалось?
0

Будинок профспілок у Києві є настільки пошкодженим, що його потрібно зносити і будувати новий.

Про це сказав мер столиці Віталій Кличко в ефірі радіо «Свобода», повідомляє УНІАН.

«Зараз ми це вирішуємо. Є попередні дослідження, за якими цей будинок є настільки пошкодженим, що його потрібно зносити і будувати новий. Тобто, конструкції настільки пошкоджені пожежею і небезпечно відновлювати. Загалом це питання до експертів. Якщо зносити, то буде конкурс стосовно нової будівлі», - повідомив Кличко, відповідаючи на запитання стосовно подальшої долі столичного Будинку профспілок, який згорів під час акцій протесту в центрі Києва.

За словами мера, наразі питання з приводу майбутнього будинку обговорюється із профспілками, але оскільки для його вирішення потрібні кошти, яких у столичної влади не достатньо, обговорення не прискорюється.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Юрий Вологжанинов
    Юрий Вологжанинов

    На этом месте следует построить здание, которое будет частично музеем и мемориалом ЕвроМайдана, в остальном – зданием народного Вече – постоянно действующим ЕвроМайданом, зданием Гражданского Правительства народного разума и совести. Куда сможет прийти каждый киевлянин, каждый гражданин Украины и любой гражданин мира с предложением и советом по контролю и улучшению работы всех прутьев власти, по превращению их из прутьев в ветви власти. Прийти за советом и поддержкой. Здесь будут объявлять о необходимости созыва народного Вече. Здесь должно быть всё необходимое для быстрой организации сцены Евромайдана. Регулярные собрания народа на Евромайдане должны стать правилом, должны давать оценки действиям власти. Решения Евромайдана «и отзыв мыслей благородных» должны «звучать, как колокол на башне вечевой во дни торжеств и бед народных». Должны стать обязательными для немедленного реагирования ВР, КМ, АП. Юрий Вологжанинов.

    15 грудня 2014, 00:11
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися