В Одесі намагалися підірвати залізничні цистерни з нафтопродуктами — у місто зайшли військові
Регіони

В Одесі намагалися підірвати залізничні цистерни з нафтопродуктами — у місто зайшли військові

3 січня 2015, 23:17
0
1
Сподобалось?
1

Сьогодні вночі до чергової частини УМВС України на Одеській залізниці на станції Одеса-Головна надійшло повідомлення від чергової по станції про те, що на станції Одеса-Пересип машиніст електровоза виявив на 4-й колії під вагоном-цистерною розлив вантажу - газойль (нафтопродукти). Як з'ясувалося, витік газойлю стався через отвір, який знаходився нижче середини 66-ти тонного вагону-цистерни.

«Після того, як з'явилась можливість безпосереднього доступу до цистерни, який був початково ускладнений внаслідок розливу речовини, від працівників НДЕКЦ при ГУМВС України в Одеській області надійшла додаткова інформація про те, що характер отвору у цистерні має вибухову природу, який стався внаслідок детонації вибухового пристрою - конденсованої речовини, тип якої встановлюється», - йдеться у повідомленні прес-служби міліції Одещини.

Жертв та постраждалих не має, затримки руху потягів не було.

Згідно висновку експертів - вантаж є небезпечним та токсичним при температурі 23° С. Площа забруднення та кількість розлитого вантажу встановлюється.

Сьогодні вдень до Одеси заїхали камуфльовані КраЗи і у місті з'явилися військові у повному бойовому екіпіруванні. Це військовослужбовці Національної гвардії, які прибули до міста для проведення відпрацювання у рамках антитерористичної операції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися