Шахрайка хотіла видурити гроші у родини полоненого «кіборга» за «звільнення»
Регіони

Шахрайка хотіла видурити гроші у родини полоненого «кіборга» за «звільнення»

7 лютого 2015, 18:10
0
1
Сподобалось?
1

На Сумщині співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність мешканки Тростянця, яка намагалася отримати від дружини полоненого «кіборга» гроші ніби то за звільнення чоловіка, захопленого терористами «ДНР». Він потрапив у полон наприкінці січня під час оборони аеропорту Донецька. За деякий час на мобільний телефон дружини зателефонувала незнайома жінка, яка запропонувала за гроші сприяти у визволенні чоловіка. Вона розповіла, що нібито є біженкою з Луганська та має зв’язки з представниками «ДНР» та «ЛНР».

Співробітники СБУ оперативно встановили особу, яка вимагала гроші у дружини військовослужбовця. Нею виявилася місцева мешканка, яка нехтуючи всіма моральними принципами, вирішила цинічно заробити на родині полоненого.

За матеріалами СБУ 3 лютого ц.р. стосовно зловмисниці розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 190 (замах на вчинення шахрайства) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці перевіряють інформацію щодо можливої причетності жінки до терористичних організацій «ДНР» та «ЛНР».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися