У Києві «тітушки» спробували захопити волонтерський склад і... скуштували столичного асфальту
Регіони

У Києві «тітушки» спробували захопити волонтерський склад і... скуштували столичного асфальту

18 березня 2015, 11:24
0
0
Сподобалось?
0

Столичні волонтери виклали відео із затримання «тітушок», які приїхали віджимати приміщення волонтерського складу. Серед нападників засвітився один з друзів Вадима Тітушки, причетний до справи про побиття журналістів.

16 березня о 9-й ранку на волонтерський склад С14 по вулиці Стальського, 24 у Києві приїхали представники КП «Дирекція» щодо з'ясування питань оренди з власником, що передав своє приміщення волонтерам. 
В цей же час на місце прибув мікроавтобус «Фольксваген» з якого вийшла група осіб та пішла до ларьків. Коли частина з них повернулася, волонтери центру підійшли поцікавитися хто вони і з якою метою тут перебувають. На чоловіках було помітно під куртками бронежилети. Але у відповідь вони почали хамити. При спробі їх сфотографувати напали на волонтера. Один з нападників дістав пістолет. Після чого з приміщення на допомогу вибігли активісти. Вони нейтралізували нападників та вибили з рук зброю. Частина нападників утекла, але вдалося зловити одного зі сумнозвісних компаньйонів Вадима Тітушка по справі нападу на журналістів 18 травня 2014 року.
Коли прибула міліція з'ясувалося, що частина з нападників є співробітниками ДНД, що раніше входила в Дніпровську громадську варту. 
Це не перший візит різноманітних угрупувань на волонтерський склад С14. Хоча волонтерський пункт знаходиться в глибині житлового масиву на околиці Києва, практично щомісячно приходять представники різних ДНД та самооборон зі спробами захопити приміщення. Вочевидь цього разу вони спробували перейти до агресивних дій. 
Приміщення в яке запросив орендар волонтерський центр пустувало декілька років. Перед тим там розташовувався генделик. Центр діє півроку і займається допомогою бійцям батальйонів ОУН, «Азов», «Київ-2», ДУК, батальйону НГУ імені Кульчицького, а також 54 окремого розвідувального батальйону.

«Жлоби дістали зброю. Але не на тих напали.
Нашим хлопцям, що пройшли Донецький аеропорт, брали участь у захопленні Маріуполя, у штурмах Іловайська і обороні Пєсок, хлопцям, що неодноразово потрапляли під обстріли мінометів та градів, переферійні «рішали» з угрупувань тітушок не здалися небезпечними.
Жлоби були оперативно нейтралізовані, обеззброєні і скуштували столичного асфальту», – йдеться на сторінці волонтерського центру «С 14» у «Фейсбук».

https://www.youtube.com/watch?v=EOwPA4YLiwE


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися