В Одесі «тітушки» на камери влаштували постановочні заворушення і розбіглися
Регіони

В Одесі «тітушки» на камери влаштували постановочні заворушення і розбіглися

22 березня 2015, 18:42
0
0
Сподобалось?
0

Незрозуміле дійство відбулося вчора на вулиці Ільфа і Петрова. Звезені автобусами молодики спортивної зовнішності перекрили тут рух. Біли й жіночки з плакатами з незрозумілими гаслами. Під час апогею «акції» «тітушки» акуратно перекинули автівку, яку ж самі і пригнали. Потім «актори» зникли так швидко, як і з’явилися, зібравши реквізит. У тому числі і машину ВАЗ-2108, яку знову поставили на колеса.

З цього приводу «Правий сектор» Одеси зробив офіційну заяву. Організація назвала учасників акції пособниками російських окупантів, Сам «спектакль» охарактеризували як «проплачену постановочну акцію з метою створення картинки для російського телебачення і розхитування ситуації в Одесі…
Ми з'ясували, що ця замовна акція була підготовлена агентами російських окупантів на території Одеси, а люди які приїхали туди на автобусах отримували грошову винагороду. На даний момент нами встановлюються особи організаторів цього шабашу та учасників, тих, хто продає свою совість і країну за кілька сотень гривень.
У зв'язку з подією, «Правий сектор» попереджає учасників подібних вистав, а також їхніх родичів і близьких про те, що нами будуть прийняті максимально жорсткі заходи по відношенню до всіх, хто працював на цій акції, а також до всіх, хто буде брати участь у заходах, які грають на руку окупанту. Ми підкреслюємо, що ми не дозволимо розхитувати ситуацію в мирній українській Одесі, тому всі ті, хто кличе війну на нашу землю будуть знайдені і покарані за законами воєнного часу», - йдеться у заяві «Правого сектору» Одеси.
Прес-секретар голови Одеської ОДА Зоя Казанжі повідомила, що весь «протест і погром» зайняли хвилин 10. Щоб встигнути зняти.

 

Цікаво, що в ГУ МВС України в Одеській області інформацію про події на вулиці Ільфа і Петрова назвали фейком.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися