У Донецьку бойовики провели конкурс краси — учасниці дефілювали у купальниках і з іконами
Регіони

У Донецьку бойовики провели конкурс краси — учасниці дефілювали у купальниках і з іконами

8 червня 2015, 09:17
0
-2
Сподобалось?
-2

У Донецьку, у відкритому спеціально для цього нічному клубі «Чикаго», пройшов відбірковий етап конкурсу краси «Донецька красуня -2015», анонсований організаторами як благодійний конкурс краси і таланту. Метою конкурсу було «створення патріотичного образу сучасної дівчини Донецька і формування громадянської позиції молоді Республіки». Переможниця конкурсу, за задумом організаторів, має представляти так звану «ДНР» в якихось «міжнародних проектах» і стати «ідейним натхненником подібних заходів», пише «Сегодня».

30 конкурсанток у віці від 18 до 35 років демонстрували свої тіла і вміння перед «високим» журі, яке очолював бойовик з Абхазії Ставрос Багателі. Половина з них пройшла у фінал, який відбудеться 4 липня.

Конкурси були стандартними, в тому числі і конкурс у купальниках. Однак більшість глядачів і коментаторів конкурсу в соцмережах не зрозуміли, навіщо в кінці заходу дівчата дефілювали з православними іконами в руках.

Головний приз конкурсу – 10 тисяч рублів (5000 гривень або 238 доларів). Хто його отримав – широкій публіці невідомо, оскільки організатори не повідомили імена переможниць на офіційних інтернет-сторінках заходу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися